Coaching – hvordan?

En session varer cirka halvanden time og kan foregå hjemme hos mig i Grenaa eller på telefonen, hvis du synes, der er for langt til Grenaa.

Ring eller mail til mig og aftal tidspunkt for første samtale. Derefter modtager du en bekræftelse med praktiske oplysninger samt nogle spørgsmål, jeg gerne vil have, at du svarer på inden vores første samtale.

Du er velkommen til at ringe, hvis du ønsker at tale med mig, inden du beslutter dig for, om personlig coaching er noget for dig.

HVOR MANGE SAMTALER?
Det er individuelt, hvor mange samtaler, der er behov for. Det er ikke kun samtalen der har værdi. Dine refleksioner og dine handlinger efter samtalen er af størst værdi.

For nogle mennesker er det nok i en enkelt samtale. Andre har glæde af flere samtaler. Bla. fordi når de ved, vi skal mødes igen, motiverer det til at holde fokus på de ønskede forandringer i tanke, følelse og handling.

Klik her for at se priser.

TELEFONCOACHING
Du skal ikke afholde dig fra at aftale coaching på telefonen. Mange af mine coachsamtaler foregår på telefonen. Mange mennesker spørger mig, om det kan være rigtigt, at en coachsamtale kan være lige så værdifuld og effektiv, når den foregår på telefonen? Ja, det kan du tro. Jeg har coachet mange mennesker i hele landet samt i udlandet, som jeg aldrig har set og udelukkende har kontakt med på telefonen. Vi får alligevel en tæt og fortrolig kontakt.

Alt, hvad jeg fornemmer og ser via kropssproget, registreres også i stemmen. Jeg hører og fornemmer de mindste ændringer i din stemme – i ordene, tonefaldet og i stemmelejet. Jeg har mulighed for at være 100 % koncentreret på, hvad du siger og på din stemme i mit øre, mens vi taler sammen, og jeg forstyrres ikke af ydre ting. Jeg sidder ofte med lukkede øjne, når jeg coacher i telefonen. Det gør at jeg sanser dybere og mere nuanceret.

Telefoncoaching er både super effektiv og tidsbesparende. Vi kommer hurtigere i gang, og du sparer tid og penge, fordi du undgår transporten.
Du kan evt. vælge en kombination, hvor nogle af samtalerne foregår face to face, andre på telefonen. Det kan du afgøre undervejs i forløbet.

Værdiafklaring kan ikke foregå på telefonen.