Gruppe i Horsens

FORELSKET I EN NARCISSIST
Jeg holder et oplæg om narcissister i en mindre gruppe med god tid til spørgsmål og evt. mulighed for at mødes igen for at støtte hinanden.
Max 10 deltagere.
Arr. og tilmelding Sidsel Bjerregaard 26116198
eller sibjerregaard@hotmail.com

16. maj i Horsens kl. 18 – 21.

INDHOLD
Er du en af de mange, der lever tæt på en narcissist, eller kender du een, der gør? Så er foredraget noget for dig.

Narcissisten kan være vanskelig at gennemskue, det er som om han har to personligheder. Han kan være venlig og intelligent og fungere godt udadtil. Men når man lærer narcissisten at kende, opdager man, at han har en dybt problematisk adfærd med manipulation og løgne. Han har ingen empati, ingen forståelse eller respekt for andres grænser og behov, og han ødelægger den kvinde, der kommer tæt på.

Både mænd og kvinder, kan have det narcissistiske træk i personligheden. Her er der primært fokus på den narcissistiske mand i parforholdet, men du vil også kunne genkende den narcissistiske kvinde og narcissisten i familien eller på arbejdspladsen.

Kom og hør, hvad der kendetegner en narcissist, og hvad det gør ved den kvinde, der er tæt på, og hør hvordan man kan komme fri af forholdet med selvværdet og værdigheden i behold. Foredraget henvender sig også til pårørende og fagfolk, der har kendskab til forhold, hvor narcissisme er indblandet.

Der bliver tid til spørgsmål og personlig udveksling.