Kalender

Foredrag i dit område?
Du er velkommen til at ringe, hvis du er interesseret i at arrangere et foredrag i dit område. Spørg eventuelt din lokale aftenskole, biblioteket eller din fagforening, om de vil arrangere et foredrag.

OFFENTLIGE FOREDRAG  2020

5. marts 2020 i Aarhus –  Glad igen efter et forhold med en narcissist.
Det er ikke til at forstå, hvorfor det er så svært at komme fri af et usundt forhold med en narcissist, og hvorfor mange vender tilbage til forholdet igen og igen. Det er heller ikke til at forstå, hvorfor det tager så lang tid at komme tilbage til sig selv og blive glad igen, når det kommer til det endelige brud. Men det er svært. En skilsmisse fra en narcissist er ikke en almindelig skilsmisse.
Arr. og tilmelding FOF Aarhus. Klik her

Coaching – personlige samtaler
Jeg tilbyder personlige samtaler – jeg har specialiseret mig i samtaler med særligt sensitive mennesker og med mennekser der lever eller har levet i et usundt forhold.
Ring eller mail for at bestille tid til en samtale.
Jeg har åben for samtaler hverdage i dagtimerne undtaget fredage.
Samtalen kan foregå i mit hjem i Grenaa eller på telefonen.
Jeg har ikke lang ventetid.
Læs mere om samtaler og priser her

Maleundervisning
Jeg tilbyder individuel maleundervisning. Kom og mal med mig – vi maler sammen en hel dag i mit maleværksted i Grenaa. Du får inspiration og vejledning til at komme i gang med at male med akrylmaling på lærred – eller inspiration til at komme videre.
Læs mer om maleundervisning her