FOREDRAG

ONLINE FOREDRAG PÅ ZEVIO
22. februar kl. 11 – 11:30

FORELSKET I EN NARCISSIST?
Er du en af de mange, der lever tæt på en narcissist, eller kender du een, der gør? Så se med i dette online foredrag og bliv klogere på, hvad der kendetegner en narcissist, og hvad det gør ved den person, der kommer følelsesmæssigt tæt på.

Den 22. februar var der næsten 2.000 deltagere på mit online foredrag.
Du har også mulighed for at se foredraget.
Se foredraget her


FOREDRAG I SILKEBORG
Tirsdag den 1. marts kl. 19 – 21.

SÅDAN GENKENDER DU EN NARCISSIST
Narcissister kan være vanskelige at gennemskue, det er som om de har to personligheder. De kan være charmerende, venlige og intelligente og tilsyneladende fungere godt udadtil. Men når man lærer dem at kende, vil man opdage, at de har en dybt problematisk adfærd med manipulation, kontrol og løgne.
De har ingen empati, ingen forståelse eller respekt for andres grænser og behov, og de ødelægger de mennesker, der kommer tæt på.

Både mænd og kvinder, kan have det narcissistiske træk i personligheden, og vi møder dem alle vegne.

Kom og hør coach og forfatter Susanne Møberg fortælle om, hvad der kendetegner en narcissist, og hvad den narcissistiske adfærd og opførsel gør ved det menneske, der kommer følelsesmæssigt tæt på, og hvad der skal til, for at man kan håndtere kontakten eller komme helt fri af forholdet og komme godt videre.

Entre 75 kr. – medlemmer af Bedre Psykiatri i Silkeborg har gratis adgang.
Arrangør og tilmelding Bedre psykiatri Klik her.

FEEDBACK
Tusinde tak for et blændende klart, indholdsrigt og spændende foredrag på Psykoterapeutisk Institut. Det var ualmindelig spændende at høre dig; du er ret dygtig til at formidle dit budskab. Finn

Læs en anmeldelse af et foredrag hos FOF Aarhus