FOREDRAG

ONLINE FOREDRAG PÅ ZEVIO
22. februar kl. 11 – 11:30

FORELSKET I EN NARCISSIST?
Er du en af de mange, der lever tæt på en narcissist, eller kender du een, der gør? Så se med i dette online foredrag og bliv klogere på, hvad der kendetegner en narcissist, og hvad det gør ved den person, der kommer følelsesmæssigt tæt på.

Både mænd og kvinder, kan have det narcissistiske træk i personligheden, og de kan være særdeles vanskelige at gennemskue. Det er som om, de har to personligheder.
De kan være venlige, charmerende og intelligente og fungere godt udadtil. Men når man lærer narcissisten at kende, opdager man, at han eller hun har en dybt problematisk opførsel og adfærd med kontrol, manipulation og løgne. De har ingen empati, ingen forståelse eller respekt for andres grænser og behov. Det forvirrer og frustrerer og ødelægger det menneske, der kommer tæt på.

Det er ikke til at forstå, hvorfor det er så svært at komme fri af et usundt forhold med en narcissist, og hvorfor mange vender tilbage til forholdet igen og igen.
Det er heller ikke til at forstå, hvorfor det tager så lang tid at komme tilbage til sig selv og blive glad igen, når det kommer til det endelige brud.
Men det er svært.

En skilsmisse fra en narcissist er ikke en almindelig skilsmisse. Har du oplevet det, ved du, hvordan forholdet påvirker dybt ind i sjælen.

Det kan være en lettelse at få kendskab til det narcissistiske personlighedstræk og få sat ord på den adfærd og opførsel, der er så vanskelig at forklare, selvom man lever eller har levet med det tæt på.

Se med på dette online foredrag med Susanne Møberg og bliv klogere på, hvorfor det er så nemt at forelske sig i en narcissist. Hør, hvad det gør ved dig, og hvordan du kan komme fri af forholdet med selvværdet og værdigheden i behold, komme tilbage til dig selv og blive glad igen.
Det er gratis at deltage.
Alle, der er tilmeldt på forhånd får adgang til online foredraget i 48 timer on-demand.
Arrangør og tilmelding Zevios Klik her


FOREDRAG I SILKEBORG
Tirsdag den 1. marts kl. 19 – 21.

SÅDAN GENKENDER DU EN NARCISSIST
Narcissister kan være vanskelige at gennemskue, det er som om de har to personligheder. De kan være charmerende, venlige og intelligente og tilsyneladende fungere godt udadtil. Men når man lærer dem at kende, vil man opdage, at de har en dybt problematisk adfærd med manipulation, kontrol og løgne.
De har ingen empati, ingen forståelse eller respekt for andres grænser og behov, og de ødelægger de mennesker, der kommer tæt på.

Både mænd og kvinder, kan have det narcissistiske træk i personligheden, og vi møder dem alle vegne.

Kom og hør coach og forfatter Susanne Møberg fortælle om, hvad der kendetegner en narcissist, og hvad den narcissistiske adfærd og opførsel gør ved det menneske, der kommer følelsesmæssigt tæt på, og hvad der skal til, for at man kan håndtere kontakten eller komme helt fri af forholdet og komme godt videre.

Entre 75 kr. – medlemmer af Bedre Psykiatri i Silkeborg har gratis adgang.
Arrangør og tilmelding Bedre psykiatri Klik her.

FEEDBACK
Tusinde tak for et blændende klart, indholdsrigt og spændende foredrag på Psykoterapeutisk Institut. Det var ualmindelig spændende at høre dig; du er ret dygtig til at formidle dit budskab. Finn

Læs en anmeldelse af et foredrag hos FOF Aarhus