Samtaler – hvordan?

En samtale varer cirka halvanden time og kan foregå på hverdage, i dagtimerne.

Ring eller mail til mig og aftal tidspunkt til en samtale. Derefter modtager du en bekræftelse på mail med praktiske oplysninger samt et par spørgsmål, jeg gerne vil have, at du svarer på inden vores første samtale.

Du er velkommen til at ringe, hvis du ønsker at tale med mig, inden du beslutter dig for, om en personlig samtale er noget for dig. Telefon +45  40 35 66 60.

SAMTALER PÅ TELEFONEN
For tiden tilbyder jeg udelukkende samtaler på telefonen.
Mange mennesker er usikre på, om det kan være rigtigt, at en samtale kan være lige så tryg og værdifuld, når den foregår på telefonen, og vi ikke kan se hinanden. Men der er ingen grund til at holde dig tilbage.

Jeg  har gode erfaringer, og får kun positive tilbagemeldinger fra mennesker,  jeg aldrig har set, og med hvem jeg udelukkende har haft samtaler med på telefonen.

HVOR MANGE SAMTALER
Det er individuelt, hvor mange samtaler, der er behov for.
Jeg tilbyder afklarende samtaler og ikke terapi. Derfor er det for nogle mennesker nok med en enkelt samtale. Andre har glæde af 2 – 3 samtaler – bla. fordi det motiverer til at holde fokus på de ønskede forandringer i tanker, følelser og handlinger, når man ved, at vi skal tale sammen igen.

PRISER
Pris 1.200,- kr.
En samtale varer ca. 1½ time.
Prisen bliver tillagt moms, hvis der er en virksomhed, der betaler.

Betaling forud umiddelbart før samtalen på MobilPay 40 35 66 60.
Eller på netbank Reg. 7253 Konto 1082161.

Læs om værdiafklaring.