Samtaler – hvordan og pris

En samtale varer cirka halvanden time og kan foregår på aftalt tidspunkt på en hverdag i dagtimerne.

Ring eller mail til mig for at aftale tidspunkt til en samtale. Det er nemmest at få fat i mig på mail. Send helst ikke sms.
Når vi har aftalt tidspunkt for en samtale, modtager du en bekræftelse på mail med praktiske oplysninger samt et par spørgsmål, jeg gerne vil have, at du svarer på inden vores første samtale.

Jeg tilbyder udelukkende samtaler på telefonen.
Mange mennesker er usikre på, om det kan være rigtigt, at en samtale kan være lige så tryg og værdifuld, når den foregår på telefonen, og vi ikke kan se hinanden. Men der er ingen grund til at holde dig tilbage.
Jeg  har gode erfaringer, og får kun positive tilbagemeldinger fra mennesker,  jeg aldrig har set, og med hvem jeg udelukkende har haft samtaler med på telefonen.

Du er velkommen til at ringe, hvis du ønsker en kort, afklarende samtale med mig, inden du beslutter dig for, om en personlig samtale er noget for dig. Telefon +45  40 35 66 60.

HVOR MANGE SAMTALER
Jeg tilbyder afklarende samtaler og ikke terapi. Derfor er det for de fleste mennesker nok med en enkelt samtale. Andre har glæde af 2 – 3 samtaler – bla. fordi det motiverer til at holde fokus på de ønskede forandringer i tanker, følelser og handlinger, når man ved, at vi skal tale sammen igen.

PRIS
Pris 1.200,- kr.
En samtale varer ca. 1½ time.
Prisen bliver tillagt moms, hvis det er en virksomhed, der betaler.

Betaling foregår forud på MobilPay 40 35 66 60.
Eller på netbank Reg. 7253 Konto 1082161.

Norge:
IBAN
DK17 7253 0001 0821 61
BIC/SWIFT
JYBADKKK