Anmeldelse af bogen Forelsket i en narcissist?

Læse anmeldelse 
Kære Susanne
Jeg har lige læst din bog Forelsket i en narcissist.
Tak tak tak…
Jeg er nu slet ikke i tvivl om, at jeg har været sammen med en narcissist, og hvor heldig jeg er, at jeg er sluppet ud på den anden side – dog ikke uden skrammer. Avs.
Hvor blev jeg glad for at læse, at det ikke er mig, den er gal med.
Det har været noget af det værste jeg har oplevet i mit liv, aldrig før har jeg følt mig så ked af det med masser af livslede. Jeg kunne ikke finde nogen glæde ved noget som helst – og du beskriver det så fint.
Heldigvis er jeg på vej.
Sikken en oplevelse. En oplevelse som ingen rigtig forstår – og de kan især ikke forstå at det er så svært for mig at komme videre.
Susanne – ville bare lige skrive tak – 1000 tak for din bog…..

PS. Tænk at det var kommet dertil, at jeg tænkte, det er jo nok var mig den er gal med – det er jo mig der er narcissisten.
Alle mine grænser er blevet sat på prøve med den mand, og hele mit system har været så afhængigt af det, jeg troede var virkelighed og den bedste kærlighedshistorie i mit liv – som bare var en illusion – min drøm. Jeg havde jo mødt min drømmemand- troede jeg .
Bedste hilsner M


Læser anmeldelse 
Kære Susanne Møberg
Tak for din bog Forelsket i en narcissist?
Jeg læste bogen hurtigt og kunne ikke løsrive mig, før jeg havde læst den til ende.
Det er en kæmpestor hjælp, at du sætter ord på oplevelser, som også er mine, men som har været så svære at definere og finde ord for.
Jeg følte mig mutters alene med en tiltagende dårlig mavefornemmelse i forhold til min ekskæreste.
Det tog tid at slutte forholdet, og det var sejt at nå dertil.
Nu har jeg det meget bedre – det konstante pres er forsvundet.
Tak til dig for din bog. Det har været en øjenåbner.
Kh K


Læser anmeldelse:
Hej Susanne. Jeg købte din bog, Forelsket i en narcissist? i lørdags, og inden dagen var omme, havde jeg læst den …. den ramte mig, og jeg kan genkende det forhold jeg har været i de sidste 2,5 år – frem og tilbage flere gange. I går sluttede det så for 4 gang, og nu kan jeg komme videre. Jeg ved, det bliver en lang sej kamp. Tusind tak for din bog, den betyder så meget for mig…


Læser anmeldelse:
Hej Susanne. Bogen er inspirerende og let læselig, selvom der berøres mange emner og temaer i bogen. Den er godt bygget op i forståelses ramme, om hvad narcissisme er for en størrelse og konsekvenser, samt følgerne heraf.
Jeg som læser overraskes gentagne gange igennem bogen, over den store genkendelse der gives tilbage i egne oplevelser. Erkendelserne i egne oplevelser bliver tydeliggjort på en nænsom og kærlig måde der omfavner, hvilket giver læseren stor anerkendelse, en følelse af, jeg er mig, jeg er IKKE forkert, jeg har retten her i livet, til at blive elsket værdigt og respektfuldt.
Generelt er det hamrende godt skrevet og beskrevet, giver læseren en meget meget hurtig overblik over, hvad der er på spil i eget liv.
Genialt du “samler op” til sidst i bogen.
Bogen giver læseren fremlagte strategier, der kan og må til, for at komme videre i livet. Ligeledes hvordan oplevelse til evt. ny kæreste / partner vil opleves….
Vh G

Lektørudtalelse fra Dansk Bibliotek Center:
Kort om bogen
“Narcissistisk personlighedsforstyrrelse er en af de eneste lidelser, hvor alle andre end personen selv bliver behandlet eller går i terapi”. En vågn op bog til kvinder, der er faldet for en narcissist
Beskrivelse
Susanne Møberg har udgivet 13 bøger med fokus på særligt sensitive, selvværd og intuition. Her tager hun fat på den narcissistiske mand. Hvad kendetegner en narcissist? Hvilke personlighedstræk har han. Hvad er hans virkemidler? Hvordan påvirker hans narcissisme den kvinde, der er forelsket i ham. SM fortæller hvordan vi alle har narcissistiske træk, men den narcissistiske personlighedstype har det kun godt, hvis han kontrollerer sine omgivelser. Han er uden empati. Han lyver. Han vil være den mest charmerende mand, du nogen sinde har mødt, og benene vil flyve væk under dig. Men når han har dig i saksen, begynder næste stadie, som handler om at nedbryde og isolere dig, så han har dig for sig selv. Alle typer kvinder kan falde for en narcissist, fordi han er ekspert i at finde ud af, hvad en kvinde gerne vil have, og så spiller han den “rigtige” rolle
Vurdering
Bogen er kort og skrevet med en objektivt beskrivende tilgang. Der er ikke noget at rafle om. Det her har ikke noget at gøre, med den du er, det er ham, det er kronisk, og det vil aldrig ændre sig. Måden bogen er skrevet på er kontant og insisterende, og sandheden virker nærmest umulig at stå i mod. Det er nok præcis det, man har brug for, når man er dybt spundet ind i en narcissists net af løgne og pression, men stadig elsker den mand han lod som om, han var i begyndelsen.
Lektør: Christina Andersen

Anmeldelse i Psykologi, januar 2018 (uddrag):
……… Bogen går i dybden med, hvad der kendetegner en mandlig narcissist, og hvilke følelser der opstår hos dig undervejs. I begyndelsen kan du tænke Åh det er nok mig selv, der er noget galt med, men efterhånden indser du, at han har ændret personlighed , og den uudtalte trussel om at blive kasseret ligger konstant i luften.
Pointerne om narcissisten og følgevirkningerne ved nærmere bekendtskab bliver gentaget mange gange i bogen, men det ændrer ikke ved, at den er god til dig, der har eller har haft et forhold til en narcissist, og som trænger til at få set forholdet efter i sømmene. I stedet for at tænke, at det er dig, der er noget galt med, så læs denne bog og for en forståelse af, hvordan narcissisten har manipuleret dig. Og til andre kan bogen give et indblik i narcissistens skræmmende, men dragende verden.
TBM/