Bøger

Her får du et overblik over mine 15 bøger.
Bøgerne er udkommet på mit eget forlag , Møbergs Forlag i Danmark, og flere af bøgerne er udkommet på udenlandske forlag og oversat til norsk, tysk, hollandsk og fransk.

KØB MINE BØGER
Jeg har ikke længere en webshop tilknyttet min hjemmeside.

Du kan købe mine bøger hos boghandleren eller på nettet.
Fx hos Saxo   Bog & Ide   William Dam

Klik her, hvis du vil købe mine e- og  lydbøger,

Hvis du gerne vil have tilsendt et signeret eksemplar af mine bøger, er du velkommen til at sende din bestilling til mig på mail eller sms, og jeg sender bøgerne til dig fra mit private boglager.
Sms +45 40 35 66 60. Mail s@moeberg.dk

Nu kan du også låne mine e- og lydbøger på e-Reolen.

Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

FEEDBACK
Kære Susanne
Jeg har læst flere af dine bøger, de er alle fantastiske. Jeg kunne ikke slippe en eneste bog, før den var læst til ende. Du skriver og formidler helt igennem vidunderligt – bliver grebet med det samme.
Jeg elsker den måde, du bygger dine bøger op på og kommer med eksempler, der understøtter, det du skriver. Du beder læseren om at reflektere og tage stilling til det læste, det er meget givende.
Meget er genkendeligt og dejligt at få sat ord på – og enorm inspirerende.
Charlotte

Derfor forelsker du dig i en narcissist
Møbergs Forlag, 2021.

Bogen er udkommet som lydbog,
indlæst af Susanne Møberg.

Pris for lydbogen 150 kr.
Køb lydbogen her

 

Om bogen Derfor forelsker du dig i en narcissist
En skilsmisse fra et usundt forhold, hvor det narcissistiske træk er indblandet, er ikke en almindelig skilsmisse, og det er meget sandsynligt, at du har mistet dig selv undervejs.

For at komme helt fri af forholdet og godt videre, er det nødvendigt, at du ser dig selv dybt i øjnene, og er nysgerrig på, hvad det er i dig, der fik dig til at forelske dig og indgå i et usundt forhold.

Hvorfor vendte du dig ikke om og sagde nej tak, allerede inden, forholdet kom i gang?

Hvorfor var du ikke i stand til at sige fra, sætte grænser og forlade forholdet, da du begyndte at mærke, at relationen var nedbrydende og ødelæggende for dig? Hvorfor har du nu så ualmindelig svært ved at blive dig selv igen og komme godt videre? Hvad er det, der holder dig fanget i en afhængig, ja nærmest en besættelse af den person, du elsker eller har elsket, men som ødelægger dit liv?

Det er, hvad denne bog handler om.

Med bogen ønsker jeg at hjælpe dig til at trække din opmærksomhed væk fra din partner, tilbage til dig selv. Jeg ønsker, at bogen inspirerer og motiverer dig til at kigge dig selv dybt i øjnene og lære noget værdifuldt om dig selv, som grundlag til at komme godt videre herfra.

Læs mere om narcissister her
Køb lydbogen her

Forelsket i en narcissist?
Møbergs Forlag, 2017. 138 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

Bogen er udkommet som lydbog,
indlæst af Susanne Møberg.
Pris for lydbog 150 kr.
Køb lydbogen. Klik her

 

Om bogen Forelsket i en narcissist?
Den skadelige narcissistiske mand er interessant i uhyggelig grad, fordi han kan være vanskelig at gennemskue. Det er som om, han har to personligheder, hvor af kun den ene viser sig for den, der er følelsesmæssigt tæt på.
Udadtil kan han fungere godt. Men kommer man tæt på, vil man opdage den manipulerende og løgnagtige og psykisk voldelige del af hans personlighed, der udelukkende har til hensigt at få opmærksomhed og kontrol over sin partner.
Der er noget insisterende og grænseoverskridende i hans adfærd, som forvirrer og frustrerer, og det kan være vanskeligt at sætte ord på og forstå og forklare, hvad der er galt.
Det kan derfor være en lettelse at få kendskab til det narcissistiske personlighedstræk og få sat ord på dét, der er vanskeligt at gennemskue og forklare.

Både mænd og kvinder
Både mænd og kvinder kan have det narcissistiske træk i personligheden, og vi møder dem alle vegne. På arbejdspladsen, i vennekredsen, i familien og i ægteskabet.
Bogen fokuserer på den narcissistiske mand i parforholdet, men læseren vil også kunne genkende den narcissistiske kvinde og narcissisten i familien og på arbejdspladsen.

Bogen bidrager til en mere nuanceret forståelse for en problematisk adfærd og den tabubelagte kendsgerning, at alt for mange kvinder lever i et usundt forhold med en mand, der har held med at ødelægge hende og tage hendes selvstændighed, hendes frihed og hendes tro på sit eget værd.

Læs forordet til bogen her
Læs et uddrag af bogen
Læs anmeldelser af bogen
Læs mere om narcissister her
Køb bogen her Saxo  Bog & Ide  William Dam
Køb lydbogen her

Glad igen efter en narcissist
Møbergs Forlag, 2019. 110 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

Bogen er udkommet som lydbog,
indlæst af Susanne Møberg.
Pris for lydbog 150 kr.
Køb lydbogen. Klik her

 

Lektørudtalelse fra DBC – Dansk Biblioteks Center:
‘En velskrevet og grundig bog, som tager læseren ved hånden og fører frem til ny viden og indsigt. De mange konkrete råd til at komme af med skammen, hele de mange sår i sjælen og komme videre for at blive fri og glad, vil utvivlsomt komme læseren til gode’.

Om bogen Glad igen efter en narcissist?
Det er ikke til at forstå, hvorfor det er så svært at komme fri af et usundt forhold med en narcissist, og hvorfor mange vender tilbage til forholdet igen og igen.
Det er heller ikke til at forstå, hvorfor det tager så lang tid at komme tilbage til sig selv og blive glad igen, når det kommer til det endelige brud.
Men det er svært.

En skilsmisse fra en narcissist er ikke en almindelig skilsmisse, der kan sammenlignes med andre. Har man oplevet det, ved man, hvordan forholdet påvirker én dybt ind i sjælen, man har mistet sig selv, og det tager tid at komme tilbage til sig selv og godt videre.
Det er umuligt at forklare til andre, hvordan man har det, og hvorfor det tager så lang til at blive sig selv igen. Det er ganske enkelt uforståeligt for andre, og man kommer nok heller aldrig helt til at forstå det selv.
Det kan derfor være en stor lettelse at møde forståelse og få en forklaring på, hvad det er, du er udsat for, og hvorfor du har det så skidt.

Glad igen efter en narcissist giver dig den opmuntring og de konkrete redskaber, du har brug for til at komme godt videre i dit liv og blive glad igen. Med bogen ønsker jeg at hjælpe dig til at komme tilbage til kærligheden og tilliden til dig selv – og med tiden også tilbage til kærligheden og tilliden til en ny partner.

Både mænd og kvinder
Det er både mænd og kvinder, der kan have det narcissistiske træk i personligheden, og vi kan møde dem alle vegne – i familien, i vennekredsen, på arbejdspladsen og i ægteskabet.
Glad igen efter en narcissist fokuserer på den narcissistiske mand i parforholdet og ægteskabet og på, hvad det gør ved den kvinde, der kommer følelsesmæssigt tæt på.
Men du vil kunne genkende begge køn i beskrivelserne i bogen.

Læs et uddrag af bogen. Klik her
Læs mere om narcissister. Klik her
Køb bogen her Saxo  Bog & Ide  William Dam
Køb lydbogen. Klik her

Mindfulness – Helt enkelt.
Møbergs Forlag, 2021.

Bogen er udkommet som lydbog – med øvelserindlæst af Susanne Møberg.
Pris for lydbog 112,50 kr.
Køb lydbogen. Klik her

 

Mindfulness er en formidabel god metode, der modvirker stress og overstimulering af nervesystemet.
Med mindfulness bliver du opmærksom på de små stemningsskift, der sker inde i dig selv, der fortæller, at du er på vej til at føle dig udmattet og presset, og mindfulness giver dig mulighed for at gøre andet end blot at fortsætte.
Med mindfulness får du mulighed for at stoppe op med små time outs, som afstresser og beroliger dit nervesystem, du får mulighed for at sætte tempoet ned og slappe af, når det er klogt.

Det er min erfaring, at mindfulness virker.
Men du skal ville det.
Du lærer ikke mindfulness ved at lytte til denne bog. Du må gøre en indsats og træne mindfulness for at for det optimale udbytte.
Du træner mindfulness med enkle opmærksomhedsøvelser – som er en form for meditation. Men mindfulness er ikkeselve øvelserne. Øvelserne er blot en træning, der gør dig i stand til at praktisere mindfulness – det vil sige bevidst nærvær i din dagligdag.
Bogen vejleder dig til, hvordan du nemt og helt enkelt kan anvende metoden i din dagligdag.
Bogen indeholder forslag til meditationer til at træne mindfulness samt øvelser, du kan bruge hvor som helst og når som helst, som små time outs i din dagligdag.

Lydbogen er en revideret udgave af min tidligere bog Mindfulness for særligt sensitive mennesker.
Køb lydbogen her

bogssm

Er du også særligt sensitiv? (bestseller)
Møbergs Forlag, 2009. 120 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

Bogen er oversat og udkommet på norsk, hollandsk, fransk og tysk.  Læs mere

Er du også særligt sensitiv? er grundbogen om det sensitive karaktertræk. Bogen giver en grundig forståelse for, hvad det vil sige at være et særligt sensitivt menneske og hvilke muligheder og udfordringer, karaktertrækket indebærer. Du får konkret vejledning til, hvordan du kan tage dig godt af din sensitivitet og bedst muligt beskytte dig mod overstimulering. Der findes et stort potentiale i den særlige sensitivitet, og bogen motiverer dig til at få det bedste frem i dig selv til glæde for dig selv og for andre mennesker.
Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog, er praktisk orienteret med masser af eksempler samt spørgsmål og øvelser, der inspirerer dig til at se dit liv i et nyt lys. Bogen giver ny indsigt, forståelse og viser nye muligheder.
Bogen henvender til voksne, selvansvarlige mennesker, der søger inspiration til den personlige udvikling. Primært til dig, der genkender dig selv i det særligt sensitive karaktertræk.
Bogen henvender sig også til dig, som ikke genkender dig selv, men som er nysgerrig efter viden til at forstå særligt sensitive mennesker.

FEED BACK
Kære Susanne
Hold da op, jeg må altså lige fortælle dig, at jeg er dybt bevæget over din bog Er du også særligt sensitiv?
Den er helt fantastisk, og jeg må indrømme, at jeg flere gange tog mig selv i at græde over nogle afsnit, hvor jeg genkendte mig selv og følte en enorm lettelse over at få brikkerne sat på plads i mit liv. Conni

sensitive-kvinder-i-plusalderen_final_web1-trykSensitive kvinder i plusalderen 45+.
Møbergs Forlag, 2016. 120 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

Bogen forhandles som e-bog. Pris 142,50.
Køb e-bogen – Klik her

Om bogen:
Der sker store forandringer i vores krop og tanker i plusalderen. Forandringerne kan være begyndt allerede omkring 45 års alderen – måske uden vi er opmærksomme på det. Hos de fleste bliver forandringerne tydelige i løbet af 50 års alderen, og for alle er det helt tydeligt, at plusalderen er godt i gang, når vi runder de 60.

Udviklingsmæssigt er plusalderen en livsfase med mulighed for udvikling frem for udelukkende afvikling. Livet er baseret på en universel lov, som betyder, at der i alt levende er indbygget en tilstand af forfald. Vi bliver født, vi når vores højdepunkt, og derefter går det kun én vej – det går ned ad bakke. Der er en enkelt undtagelse. I vores sjæl er der ikke indbygget et forfald. Sjælen kan fortsætte med at udvikle sig hele livet i retning af et mere autentisk liv med modenhed og visdom.

Læs om de forandringer, der sker i dit liv som kvinde, når du bliver ældre – set i det sensitive perspektiv. Få bud på, hvad du kan gøre for at imødekomme din sensitivitet i plusalderen. Hvad du kan gøre for at leve autentisk med vitalitet og glæde og i overensstemmelse med, hvem du naturligt er.

Særligt sensitive -børn
Møbergs Forlag, 2014. 64 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

Bogen er udkommet som lydbog,
indlæst af Susanne Møberg.
Pris for lydbog 112,50 kr.
Køb lydbogen her

 

Bogen giver en kort, enkel og lettilgængelig beskrivelse af det særligt sensitive karaktertræk hos børn samt konkrete råd og redskaber til, hvordan man kan skabe de bedste betingelser for barnets trivsel og udvikling.
Bogen henvender sig til alle, der gerne vil have mere viden om det særligt sensitive karaktertræk hos børn – forældre, bedsteforældre og fagfolk. Bogen kan også være interessant for særligt sensitive voksne, fordi den kan give én en større forståelse af sig selv som barn.
Læs anmeldelse af Særligt sensitive – Børn.
I samme serie: Særligt sensitive – Voksne.

Særligt sensitive – Voksne
Møbergs Forlag, 2014. 64 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

Bogen er udkommet som lydbog,
indlæst af Susanne Møberg.
Pris for lydbog 112,50 kr.
Køb lydbogen her

 

Bogen giver en enkel og lettilgængelig beskrivelse af det særligt sensitive karaktertræk hos voksne samt konkrete råd og redskaber til, hvordan man kan skabe de bedste betingelser for at leve med glæden ved at være særligt sensitiv.
Bogen henvender sig til særligt sensitive mennesker og til deres partner, familie, kollegaer samt til ledere og fagfolk.
I samme serie: Særligt sensitive – Børn.

REDSKABER til særligt sensitive mennesker.
Møbergs Forlag, 2012.
 128 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

 

Her får du redskaber til at håndtere de udfordringer, særligt sensitive oplever i dagligdagen – både privat og på job. Du får redskaber til at beskytte din følsomhed og finde indre ro og mere overskud. Du inspireres til at styrke dit selvværd ved at udfolde fordelene i din sensitivitet, at være glad for den, du er, og få det bedste frem i dig selv.
Kort sagt, her får du redskaber til at finde glæden ved at være særligt sensitiv.
Læs et uddrag af Redskaber for særligt sensitive, Klik her

Mod til selvværd – især for særligt sensitive mennesker
Møbergs Forlag, 2011. 184 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

 

Mod til selvværd er for dig, der ønsker at styrke dit selvværd og finde den indre ro – og er indstillet på selv at gøre en indsats.
Selvværd er ikke noget, der kommer af sig selv. Et godt selvværd er personligt, og det skal næres og plejes.
Bogen opmuntrer og inspirerer dig til at være glad for den, du er og til at få det bedste frem i dig selv – til glæde for dig selv og for andre mennesker.
Jeg har skrevet bogen især til særligt sensitive mennesker; men den kan læses af alle, der ønsker inspiration og mod til at styrke selvværdet.
Jeg tager udgangspunkt i de udfordringer, som jeg ved, er fælles for særligt sensitive mennesker. Jeg er sikker på, at de fleste mennesker vil genkende mange af de samme udfordringer.
Læs uddrag af lektørudtalelsen fra DBC

Mindfulness for særligt sensitive mennesker
Bog inkl. cd. (bestseller)
Møbergs Forlag, 2010. 115 sider.

Køb bogen her:
Saxo  Bog & Ide  William Dam

Bogen er udkommet på norsk. Læs mere
Bogen er udkommet på tysk. Læs mere

 

Påvirkes du af stemninger og af andre menneskers sindstilstand? Bliver du hurtigere overstimuleret, udmattet og stresset?
Savner du en metode til at beskytte din følsomhed?
Kan du svare ja til spørgsmålene, så er Mindfulness for særligt sensitive mennesker lige noget for dig.

Hos særligt sensitive mennesker er nervesystemet mere fintfølende, og man indoptager indtryk, følelser og stemninger på en dybere og mere nuanceret måde end de fleste. Særligt sensitive mennesker er derfor disponeret for at skabe et empatisk, lykkeligt og meningsfyldt liv med dybe oplevelser og relationer.

Men hvis ikke særligt sensitive mennesker forstår at beskytte sig mod overstimulering, er de mere disponeret for at føle sig anderledes, utilstrækkelige, udmattede og stressede.

Nærværet er den bedste beskyttelse mod overstimulering. Hertil er mindfulness en formidabel teknik. Mindfulness for særligt sensitive mennesker er en guide til, hvordan du kan praktisere mindfulness – konkret, enkelt og lige til at gå til, og den medfølgende cd gør det enkelt at praktisere mindfulness i dagligdagen.

Bogen er udkommet i en revideret udgave som lydbog. Mindfulness – helt enkelt. Se ovenfor.
Læs anmeldelse

bogkogslillebillede

Kærlighed og selvværd (bestseller)
Møbergs Forlag, 2004, 2. oplag 2005 – 3. oplag 2012 116 sider.
Bogen er udsolgt.

Bogen forhandles som e-bog. Pris 127,50 kr.
Køb e-bogen – Klik her

 

Når vi lytter til os selv og lever, som den vi er, møder vi kærligheden.Kærlighed og Selvværd handler om den kærlighed, der favner mere end blot os selv og vores nærmeste – kærligheden til livet, kærligheden der binder alt sammen, og giver livet mening. Kærligheden findes ikke, når vi isolerer os. Vi har behov for at give og modtage kærlighed. Men evnen til at leve med kærlighed findes inde i os selv.
Uddrag af lektørudtalelse fra Dansk BiblioteksCenter, Kærlighed og Selvværd:
Bogen placerer sig efter min mening blandt de bedste i gruppen af lettilgængelige selvhjælps- og selvforståelsesværker, der ikke kræver forkundskaber af sin læser. Med stor respekt og indsigt fortæller forfatteren om sammenhængen mellem selvværd og evnen til at modtage og give kærlighed i bred forstand. Den velskrevne tekst er fuld af livskloge betragtninger og læses eftertænksomt og i langsomt tempo for at fordøje og overveje. Der er en række gode forslag til øvelser og med denne bog i hånden, har man et virkelig fornuftigt materiale til at udvikle sine følsommesider i retning af bedre selvværd og forståelse for sine omgivelser. Annemette Schønberg Johnsen.

bogiogh

Intuition og handlekraft
Møbergs Forlag, 2002. 120 sider.
Bogen er udsolgt.

Bogen forhandles som e-bog. Pris 127,50.
Køb e-bogen – Klik her

 

Intuition og Handlekraft er en håndbog for dig, der ønsker at anvende intuitionen i dagligdagen. Susanne Møberg giver en grundig beskrivelse af, hvad intuitionen er, og hvordan den virker i dit liv. Du får et godt og konkret grundlag til at blive mere opmærksom på din intuition og lytte til den. Du bliver opmuntret til at bruge din intuition til at afklare, hvad der betyder noget for dig.

Men intuitionen er intet værd, hvis ikke du også handler efter den.
I anden del af bogen bliver du guidet til at formulere en målsætning samt bruge tankens kraft og din handlekraft til at opnå dét, du virkelig ønsker og drømmer om.
Du bliver inspireret til at se nye muligheder, tænke nye tanker og fokusere på, hvad der skal til, for at du opnår succes i dit liv.

Bogen er skrevet i et levende og letlæst sprog, krydret med øvelser og eksempler fra kursisters og fra forfatterens eget liv.
Intuition og Handlekraft er en bog, du får glæde af at læse og bruge igen og igen.

Boggogt

Glad og tilfreds – med coaching
Møbergs Forlag, 2006.
Bogen er udsolgt.

Bogen forhandles som e-bog. Pris 127,50.
Køb e-bogen – Klik her

 

Med Glad og Tilfreds – med coaching får du inspirerende indsigter og værdifulde coachværktøjer, der giver dig en enestående chance for at blive coach i dit eget liv. Den giver specifikke forslag og redskaber, som du kan bruge i din hverdag til at afklare, hvad du vil, og hvordan du kan gøre for at skabe det liv, du ønsker. Bogen henvender sig til dig, som ønsker at have det godt med dig selv og med andre mennesker. Jeg håber, at bogen tænder lyset i dine øjne og får dig til at indse, hvad du kan gøre for at leve med følelsen: Yes, det er lige mig!!

Fra forordet af Sofia Manning
Sandhed er det, Susanne Møbergs bog handler om. Din personlige sandhed. Den giver dig chancen for at finde ud af, hvad der er sandt for dig, og hvad du vil med dit liv. Bogen byder på muligheder for den, som søger. Den guider dig igennem indsigter og spørgsmål og kan hjælpe dig til at træde ind i din egen tilfredshed. Og den er skrevet af en forfatter, der med sin varme visdom, indsigt, erfaring og sit store hjerte ved, hvad hun taler om.

bogmaldigglad

Mal dig glad (bestseller)
Møbergs Forlag, 2008 – 2. oplag 2009 – 3. oplag 2012.
Bogen er udsolgt.
Forhandles som PDF-fil, tilsendes på mail.

Køb PDF-filen her

 

Pdf-filen er en gengivelse af teksten i bogen Mal dig glad.
Her kombineres intuitiv maling og personlig udvikling. Læs om hvordan du kan overvinde forhindringer og finde maleglæden og dit eget kreative udtryk. Læs også om, hvordan du kan bruge malerierne som grundlag for personlig udvikling ved at bringe tanker, overvejelser, beslutninger, drømme og mål med ind i maleprocessen.
Det er samtidig en meget konkret lærebog, der detaljeret beskriver maleteknikken akrylmaling på lærred med praktiske råd omkring malematerialer, hvordan du kan indrette dig, og hvordan du får fornemmelsen af succes med dine malerier.
Bogen henvender sig til dig, der ønsker inspiration til at komme i gang med at male og til dig, der ønsker inspiration til at komme videre.
I bogen deler jeg med glæde ud af mine snart 20 års erfaringer som billedkunstner og underviser i intuitiv maling.

Mal dig glad er en forlængelse af min første bog Mal med intuition, som udkom på Borgens Forlag i 1999. Mal med intuition er også udsolgt og forhandles også som pdf-fil. (Læs herunder)

bogmalmedintuition

Mal med intuition – inspiration og teknikker
Borgens Forlag, 1999.
Bogen er udsolgt.
Forhandles udelukkende som PDF-fil, som tilsendes på mail.
Pris 110 kr.

Køb PDF-filen her

 

Pdf-filen er en gengivelse af teksten i bogen Mal med intuition.
Her får du en grundig indføring i akvarelteknikken vådt i vådt og oliemaling på lærred, beskrivelse af materialer samt alt, hvad der er brug for at vide, inden du går i gang.
Du får kendskab til farvelæren og vejledning i den intuitive brug af chakraernes og farvernes fællessprog samt en række maleøvelser og meditationer.

BØGER OVERSAT TIL NORSK

BØGER PÅ NORSK

HoysensitivNORSK

ER DU OGSÅ HØYSENSITIV? 
Udgivet på Spartacus Forlag, 2013. 
2. oplag 2013.
Kan købes hos norske boghandlere.

Er du også høysensitiv? gir en grundig innføring i hva det vil si å være høysensitiv, og hvilke muligheter og utfordringer dette karaktertrekket innebærer. Du får en konkret veiledning i hvordan du best kan ta vare på sensitiviteten din, og hvordan du best kan beskytte deg mot overstimulering. Det finnes et stort potensial i det å være særlig sensitiv, og boken motiverer deg til å få frem det beste i deg, til glede både for deg selv og andre. Boken er skrevet i et lett forståelig språk, er praktisk, med mange eksempler samt spørsmål og øvelser som inspirerer deg til å se deg selv i nytt lys. Boken gir ny innsikt, forståelse og viser nye muligheter. Den henvender seg til den voksne leseren som tar ansvar for seg selv og ønsker inspirasjon til personlig utvikling. Boken retter seg spesielt til deg som gjenkjenner dette karaktertrekket i deg selv, men også til deg som ikke gjør det, men som er nysgjerrig og søker å forstå høysensitive personer. (Teksten er oversat af forlaget).

Køb bogen

MindfulnessNORSK

MINDFULNESS FOR HØYSENSITIVE – Bog inkl. cd.
Udgivet på Spartacus Forlag, 2013. 
2. oplag 2013.
Kan købes hos norske boghandlere.

Påvirkes du av stemninger og av andre menneskers sinnstilstand? Blir du fort overstimulert, utmattet og stresset? Savner du en metode for å beskytte følsomheten din? Svarer du ja på disse spørsmålene, erMindfulness for høysensitive noe for deg.
Hos høysensitive er nervesystemet mer fintfølende, og man bearbeider inntrykk, følelser og stemninger på en dypere og mer nyansert måte enn de fleste. Særlig sensitive personer er derfor disponert for å kunne skape et empatisk, lykkelig og meningsfullt liv med dype opplevelser og relasjoner.
Men hvis høysensitive ikke vet å beskytte seg mot overstimulering, kan de lett føle seg annerledes, føle at de ikke strekker til, og de blir utmattet og stresset.
Nærvær er den beste beskyttelsen mot overstimulering. Mindfulness er en utmerket teknikk til dette formålet. Mindfulness for høysensitiveer en guide til hvordan du kan praktisere mindfulness – konkret, enkelt og rett på sak, og CD-en som følger med boken, gjør det enkelt å praktisere mindfulness i hverdagen. (Teksten er oversat af forlaget).

Køb bogen

BØGER OVERSAT TIL TYSK

JA, ICH spüre MEHR!

Tysk omslag

Das Buch macht deutlich, was es heißt, hochsensibel zu sein und welche positiven Aspekte, Möglichkeiten und Herausforderungen der Charakterzug mit sich bringt. Sie erhalten konkrete Ratschläge, wie Sie mit Ihrer Sensibilität umgehen, ihre Freude und ihren Überschuss am besten bewahren, wie Sie Reizüberflutung vorbeugen bzw. damit umgehen.

Hochsensibilität bietet ein großes Potenzial und das Buch motiviert Sie, das Beste aus sich herauszuholen, zu Ihrer und der Freude anderer. Es ist in einer leicht verständlichen Sprache geschrieben, praktisch ausgerichtet, mit Fragen und Übungen, die Sie inspirieren und motivieren ‒ das alles verpackt in einem attraktiven und benutzerfreundlichen Layout.

»Wenn Menschen ihre Hochsensibilität entdecken, stelle ich oft ein enormes Gefühl der Erleichterung fest: Es ist wie eine Selbsterkenntnis. Man beginnt zu verstehen, wer man ist und was man wirklich braucht. Hochsensibilität ist sowohl eine Herausforderung als auch ein großes Geschenk. Ich möchte Ihnen zeigen, dass in Ihnen ein enormes Potenzial schlummert, das Sie nutzen können.« Susanne Møberg.

Ja, ich spüre mehr! Gut leben mit Hochsensibilität
Aus dem Dänischen von Daniela Stilzebach
96 Seiten
Klappenbroschur
durchgehend vierfarbig mit zahlreichen Fotos und Illustrationen 
12,99 € (D) / 13,40 € (A)
ISBN 978-3-95803-044-2

Hier lesen Sie einen Auszug aus dem Buch.

Hier können Sie das Büches kaufen.

Moeberg_SeelenschutzFuerHochsensible-AL_72

Seelenschutz für Hochsensible – Achtsam leben

Fühlen Sie sich von äußeren Reizen rasch überflutet und reagieren mit Stress, Rückzug oder Abschottung gegen Ihr Umfeld? Mit Achtsamkeitsübungen und alltagsnahen Anregungen zur
Stressreduktion und der Wahrnehmung eigener Bedürfnisse lässt sich die Seele auch in herausfordernden Zeiten schützen. Achtsamkeitstrainerin Susanne Moeberg zeigt Ihnen, wie es möglich ist, trotz hoher Empfindsamkeit gelassen und in der eigenen inneren Mitte zu bleiben. Ein liebevoller Begleiter im praktischen Handtaschenformat, gestaltet im freundlichen Zweifarb-Druck.
Seelenschutz für Hochsensible
Aus dem Dänischen von Knut Krüger
128 Seiten
broschiert, zweifarbig
7,99 € (D) / 8,30 € (A)
ISBN 978-3-95803-080-0

Hier können Sie das Buch kaufen

Tysk omslag

JA, ICH spüre MEHR kann direkt beim Verlag gekauft werden:

Scorpio Verlag.de

Das Buch ist u.a. auch hier erhältlich:

Exlibris.ch

Amazon.de

Bücher.de

Buchhandel.de

Weltbild.de

 

Seelenschutz für Hochsensible kann direkt beim Verlag gekauft werden:

Moeberg_SeelenschutzFuerHochsensible-AL_72

Scorpio Verlag.de

Das Buch ist u.a. auch hier erhältlich:

Thalia.de

Weltbild.ch

Weltbild.at

Weltbild.de

Exlibris.ch

Amazon.de

Buchhandel.de

Liebe Susanne,
Ich danke Dir für dieses wunderbare Buch, Deine Empfindsamkeit und besonderes Einfühlungsvermögen in diese wahrlich sensible Thematik.
Ich selber bin hochsensibel, meine Tochter (16 J.) auch… wir stehen dazu und haben das besondere Glück, einen Mann bzw. Vater an unser Seite zu haben, der uns aufrichtig versucht zu verstehen und immer wieder ermutigt, Grenzen zu ziehen, die Schutz bieten…
Ich habe Dein Buch in den vergangenen Tagen gelesen, quasi “assimiliert” in einer Zeit, in der ich viel Rückzug und Ruhe benötigte, weil ich mich zuvor weit über meine Grenzen hinweg verausgabt hatte… ich nehme es mit in den Urlaub als Übungsbuch, für achtsame Momente mit mir allein 🙂
Ich wünschte Deine weiteren Titel würden auch noch übersetzt…
ich grüße Dich herzlichst