PERSONLIGE SAMTALER

Jeg tilbyder personlige samtaler – jeg har specialiseret mig i samtaler med særligt sensitive mennesker og med mennekser, der lever eller har levet i et usundt forhold.
Samtalen foregår på telefonen.
Jeg har åben for samtaler mandage, tirsdage og torsdage i dagtimerne.
Der er ikke lang ventetid.
Ring eller mail for at bestille tid til en samtale.

Jeg har omkring 30 års erfaring som selvstændig.
En coaching uddannelse sammen med min pædagogiske baggrund med erfaringer inden for psykiatrien har givet mig kompetencer til at tilbyde personlige samtaler og vejledning til personer over 18 år.

Mit speciale er samtaler:
– med mennesker, der søger en afklaring, om man lever sammen med en person med narcissistiske træk i personligheden.
– med mennesker, der er eller har været udsat for psykisk vold fra en partner, med det narcissistiske træk i personligheden.
– med mennesker der ønsker at komme godt videre efter et usundt forhold.
– med særligt sensitive mennesker, der ønsker at blive klogere på sig selv, styrke selvværdet og blive bedre til at håndtere overstimulering og stress.
– med mennesker, der er usikker på hvordan de forholder sig bedst over for et særligt sensitivt barn.

Jeg er uddannet coach, og i en samtale bruger jeg de redskaber, jeg har lært på min coachinguddannelse sammen med  de psykologiske indsigter, jeg har fra mit pædagogiske arbejde bl.a. inden for psykiatrien, fra mine egne livserfaringer samt fra mine 30 års erfaringer som underviser i personlig udvikling.

Det er som regel ikke nødvendigt med et længere forløb, da jeg ikke tilbyder terapi. De fleste mennesker er godt hjulpet med en enkelt eller måske 2-3 samtaler.

Pt tilbyder jeg udelukkende samtaler på telefonen.

Læs mere om samtaler på telefonen

Se priser her

Læs mere om værdiafklaring

Mit speciale:
Særligt sensitive mennekser
Personer der er tæt på narcissisme og psykisk vold
Mindfulness

Feedback – personlige samtaler
Kære Susanne
Jeg vil bare så gerne sige dig TAK!
Jeg skulle lige sove og reflektere over vores sidste samtale. Susanne, jeg føler mig så glad indeni. Du har virkelig været en øjenåbner, givet mig mod og lyst til at finde den kvinde frem, som jeg jo også er. Den kvinde har været totalt glemt og været ikke eksisterende. Jeg har gennem dig fået lysten til livet igen – den fulde pakke. Ser nu fremad, modsat været låst fast i det negative. Jeg føler mig igen fri til at gøre, det jeg har savnet – mig selv!
Det kan jeg kun takke dig for. Jeg er glad for, jeg endelig fik taget mig sammen til at kontakte dig.
Marianne
Kære Susanne
Du er er fantastisk, du har for mig været rar, rolig, nem og ligetil at snakke med. Selv fik vi snakket om kærligheden, og der skal noget til, før jeg åbner op for det, men det føltes helt naturlig med dig. Jeg fandt tillid og tryghed allerede første gang, jeg talte med dig i telefonen. Bare det, høre dig sige: Jeg vil gerne hjælpe dig, gjorde noget ved mit ulykkelige hjerte. Du har været lyttende og spurgt ind, kommet med forslag og redskaber m.m., som jeg har taget til mig med stor respekt. Det har været ubeskriveligt dejligt at blive forstået af én, som ved, hvad det handler om, og det har endda været over telefonen og ikke ansigt til ansigt. Jeg er dig dybt taknemmelig og med din professionelle hjælp, kan jeg nu begynde at leve livet fuldt ud, der skal arbejdes, men jeg er så parat ellers kontakter jeg dig igen. Maria