DET SIGER ANDRE

Kære Susanne
Jeg vil bare så gerne sige dig TAK!
Jeg skulle lige sove og reflektere over vores sidste samtale. Susanne, jeg føler mig så glad indeni. Du har virkelig været en øjenåbner, givet mig mod og lyst til at finde den kvinde frem, som jeg jo også er. Den kvinde har været totalt glemt og været ikke eksisterende. Jeg har gennem dig fået lysten til livet igen – den fulde pakke. Ser nu fremad, modsat været låst fast i det negative. Jeg føler mig igen fri til at gøre, det jeg har savnet – mig selv!
Det kan jeg kun takke dig for. Jeg er glad for, jeg endelig fik taget mig sammen til at kontakte dig.
Marianne

Kære Susanne
Du er er fantastisk, du har for mig været rar, rolig, nem og ligetil at snakke med. Selv fik vi snakket om kærligheden, og der skal noget til, før jeg åbner op for det, men det føltes helt naturlig med dig. Jeg fandt tillid og tryghed allerede første gang, jeg talte med dig i telefonen. Bare det, høre dig sige: Jeg vil gerne hjælpe dig, gjorde noget ved mit ulykkelige hjerte. Du har været lyttende og spurgt ind, kommet med forslag og redskaber m.m., som jeg har taget til mig med stor respekt. Det har været ubeskriveligt dejligt at blive forstået af én, som ved, hvad det handler om, og det har endda været over telefonen og ikke ansigt til ansigt.
Jeg er dig dybt taknemmelig og med din professionelle hjælp, kan jeg nu begynde at leve livet fuldt ud, der skal arbejdes, men jeg er så parat ellers kontakter jeg dig igen.
Maria

Kære Susanne
Jeg har læst flere af dine bøger, de er alle fantastiske. Jeg kunne ikke slippe en eneste bog, før den var læst til ende.
Du skriver og formidler helt igennem vidunderligt – bliver grebet med det samme.
Jeg elsker den måde, du bygger dine bøger op på og kommer med eksempler, der understøtter, det du skriver.
Du beder læseren om at reflektere og tage stilling til det læste, det er meget givende.
Meget er genkendeligt og dejligt at få sat ord på – og enorm inspirerende.
For mig bliver alt meningsfuldt – det giver mig mod, ny energi og flere mål at gå efter.
Jeg er særlig glad for bogen: Sensitive kvinder i plusalderen. Den bliver jeg rigtig glad for at have stående på bogreolen.
Den sidste bog, skrevet af dig, er ikke læst endnu.
Charlotte