NOSTALGI

Nostalgi.
Forleden dag gik jeg en tur i Mindeparken i Aarhus. Her kom jeg forbi mit yndlings træ.
Det var under det træ, jeg skrev manuskriptet til min første bog.
Det er næsten 25 år siden, og det var før, computeren blev almindelig.
Jeg lå på et tæppe under træet sammen med min hund, Zoffi og skrev på papir med en blyant. Det var sommer, og vi nød det.
Da jeg var færdig med manuskriptet, sendte jeg det til Borgens Forlag, som var det mest velrenommerede forlag dengang. Jeg var ovenud glad, da de langt om længe skrev, at de ville udgive bogen. Mal med intuition udkom i 1999.
Bogen solgte godt og blev genoptrykt i adskillige oplag. Men jeg fandt ud af, at det var mig, der solgte bogen på mine kurser og foredrag, og det var Borgen, der tjente pengene.
Min bog nr. to udkom i 2002. Nu var PDF filen opfundet, og det blev nemt at udgive bøger selv. Jeg etablerede mit forlag Møbergs Forlag og har siden udgivet mine egne bøger.
Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle være forfatter, men det er alligevel blevet til 14 bøger siden da. Flere af titlerne er udkommet på norsk, tysk, fransk og hollandsk på udenlandske forlag.
Jeg har skrevet om forskellige emner: to bøger om at male, jeg har skrevet om intuition & handlekraft, om kærlighed, om mindfulness, syv bøger om særligt sensitive mennesker, og senest har jeg skrevet om narcissisme og psykisk vold.
Efter min tur i Mindeparken i fredags kørte jeg til trykkeriet for at hente bogen Forelsket i en narcissist?, som nu er genoptrykt i 4. oplag.
Jeg troede egentlig, at jeg har skrevet min sidste bog. Men, men – nu er jeg i gang med at skrive igen.
Det er endnu for tidligt at præsentere min nye bog. Men det bliver en forlængelse af de to bøger, jeg allerede har skrevet om narcissisme og psykisk vold. Jeg forventer, bogen udkommer i efteråret.